Website

Nationale Notaris

Nationale Notaris

Nationale Notaris

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Nationale Notaris is een landelijk netwerk van hooggekwalificeerde notariskantoren met meer dan 50 notarissen in heel Nederland. Het is een laagdrempelige organisatie die het verkrijgen van notariële producten en aanverwante diensten zo makkelijk mogelijk wil maken.

Datum: April 2021

Klant: Nationale Notaris

Onze rol: Webdesign

Industrie: Notariaat

In het ontwerpen van een nieuwe website voor Nationale Notaris, hebben we de gehele workflow bekeken. Daarbij hebben we vooral gekeken wat het beste werkt om klanten door de website heen te krijgen, want er zitten twee webshops verbonden aan de website. De navigatie heeft daarin een belangrijke rol gespeeld. Ook de content is gecontroleerd en aangepast, daarbij was het vooral belangrijk dat het goed leesbaar en toegankelijk zou zijn voor particulieren.

Bovendien is de identiteit goed onder de loep genomen binnen de stijl van de nationale notaris. Het uitgangspunt is geweest om de laagdrempeligheid voor particulieren te vergroten en de autoriteit van Nationale Notaris te versterken. Na de oplevering zijn er steeds meer functionaliteiten bij gekomen om te zorgen dat de website mee gaat met zijn tijd. Daarmee is de website continu in ontwikkeling.

Website
Website