Video

SVN

Sterilisatievereniging Nederland

SVN

Kennis deel je bij SVN!

Sterilisatie Vereniging Nederland (SVN) is een vereniging die het vergroten van kennis, deskundigheid, innovatie, kwaliteit en professionaliteit op het gebied van desinfectie, reiniging, sterilisatie, beheren en transporteren van medische hulpmiddelen nastreeft.

Datum: November 2021

Klant: Sterilisatievereniging Nederland

Onze rol: Videoproductie

Industrie: Medische dienstverlening

Voor Sterilisatie Vereniging Nederland hebben wij een video gemaakt die een kijkje achter de schermen geeft bij de sterilisatieafdeling van een ziekenhuis. Het doel van de video is geweest om jongeren aan te spreken om te komen werken in de sterilisatiebranche. Dat is een hele belangrijke branche waarvan de meeste niet eens weten van het bestaan. Op de CSA zorg je ervoor dat er veilig geopereerd kan worden. Dat doe je door te regelen dat een instrumenten set op tijd, schoon en steriel aankomt in de operatiekamer (OK).

Onze samenwerking met SVN loopt nu al vele jaren. Vanuit onze expertise op mediagebied denken wij als onafhankelijke partij met de vrijwilligers mee. Dat betekent ook dat wij aanwezig zijn bij veel vergaderingen en meepraten over de planning en uitvoering.