Vlammen met Karstens Mediamakers

In verband met het uitbreken van het coronavirus is het ophalen van de Marathon Vlam uitgesteld naar volgend jaar van 23 april t/m 7 mei 2021.


Als team Karstens Mediamakers doen wij mee aan een fantastisch project van de Leiden Marathon. Daarbij kunnen wij jouw hulp gebruiken.

Een afgeleide van de Olympische Vlam is de Marathon Vlam die altijd brandt in het stadje Marathon in Griekenland waar in 490 voor Christus de Perzen werden verslagen en Pheidippides na het brengen van dit mooie nieuws naar zijn koning in Athene het leven liet. Deze Marathon Vlam wordt jaarlijks ceremonieel gebracht naar de Athene Marathon van waaruit andere marathons in de wereld de vlam mogen komen halen om op die manier aandacht te vestigen op de wereldvrede, fair play in de sport en het stimuleren van sporten door kinderen.

De Leiden Marathon is de allereerste marathon in de wereld die de vlam over de hele route van Athene hardlopend naar Leiden wil brengen. De Leiden Marathon organiseert dit unieke project om haar 30e verjaardag te vieren en doet dat voor het Willem-Alexander Kinderziekenhuis in Leiden. Partner in dit project is de TK Challenge Foundation die teams en support levert.

Wij doen mee als team Karstens Mediamakers. Ons team start op 4 mei om 2.30 uur in de buurt van Bratislava om 84 km van de totale route te volbrengen. Steun jij ons ook en daarmee het Willem-Alexander Kinderziekenhuis?

← Klik hier