Full service mediabureau in omgeving Leiden

Fris begin van 2019: Karstens Mediamakers van start!

Wij zijn dus Karstens Mediamakers. Maar… Wat doen we nou eigenlijk? Wij zetten het voor je op een rij.

Luisteren

Bij Karstens Mediamakers beginnen we met luisteren. Luisteren naar het verhaal van jouw bedrijf, wensen en ambities. Wat wil jij uitstralen? Wat heb je te bieden? Wat wil je bereiken? Én we luisteren naar het verhaal van jouw (potentiële) klanten. Wat zijn hun wensen en behoeften? Wat hebben ze nodig? Waar voelen ze zich door aangesproken?

Adviseren

Met een menselijke insteek, frisse blik, vernieuwende visie en een bak aan kennis en ervaring verbinden wij de wereld van jou als ondernemer aan die van jouw klanten. We beloven je daarbij één ding: we doen er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen. We adviseren je over de te volgen communicatiestrategie, een passende uitstraling en de mogelijk in te zetten middelen. Van een flyer tot televisiereclame, van billboards tot social media en van magazines tot websites. Wij laten zien wat bij jouw doel, doelgroep en budget past. Op basis daarvan maken we gezamenlijk een keuze. Wij vanuit onze media-ervaring en jij vanuit jouw bedrijf.

Inhoud geven

Wij zorgen voor een huisstijl die perfect uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat én die past bij datgene waar jouw doelgroep door getriggerd wordt. Maar dan zijn we er nog niet. Want wat ga je vertellen? En welke woorden en beelden kies je daarvoor? Bij veel bedrijven is die inhoud, ook wel ‘content’ genoemd, niet voorhanden. Geen nood, ook dat kan Karstens Mediamakers voor je regelen. Samen met ons netwerk van tekstschrijvers, fotografen, videografen en ontwerpers, geven we hier letterlijk en figuurlijk inhoud aan. Wij zorgen dat er kwalitatief hoogwaardige content komt waar jij volledig achter staat.

Middelen realiseren

We hebben de huisstijl, we hebben de content. Tijd voor de volgende stap. In samenwerking met websitebouwers, dtp-ers en drukkerijen realiseren we de afgesproken middelen. Creativiteit, eigenheid en kwaliteit staan hierbij voorop. En budget natuurlijk. Want bij Karstens Mediamakers geldt ‘afspraak is afspraak’. Geen verrassingen achteraf. Gelukkig zorgt onze ervaring en ons netwerk ervoor dat we jouw middelen tegen concurrerende tarieven kunnen realiseren.

Timing

Uit ervaring weten we dat tot slot de timing van de inzet van de middelen van groot belang is. Wij zorgen daarom voor een goede planning en controleren tussentijds of alles volgens afspraak verloopt. Fijn voor jou als ondernemer, want je hoeft nergens naar om te kijken. Leg jouw mediawensen met een gerust hart in onze handen. Dan kom je verder.

Ben je geïnteresseerd? Kom langs, dan bespreken we persoonlijk wat we voor je kunnen betekenen.