Het team van Karstens Mediamakers

Mogen we ons even voorstellen: het team van Karstens Mediamakers

Yes, een nieuw jaar en een nieuw begin voor ons, Karstens Mediamakers. Wij staan te popelen om te beginnen en willen ons dan ook graag aan je voorstellen. 

Wie we zijn…

Wij zijn Daan, Jan, Theo, Nico, Arjen, Job, Jeanette en Niels. Vanuit onze verschillende achtergronden geven we richting aan Karstens Mediamakers. Jan en Daan Karstens zijn broers en komen uit een echte drukkersfamilie. Beiden hebben een rijke ervaring op het gebied van online en offline media en uitgeven. Jan is een ondernemer pur sang en weet alle kneepjes van het vak én de valkuilen voor (startende) ondernemers. Tijdens een gesprek met Jan houdt hij je een spiegel voor en legt snel de vinger op de zere plek.

Jeanette is de spin in het web van Karstens Mediamakers. Ervaren, nuchter en (als je het lief vraagt) altijd bereid een vrolijk deuntje voor je te zingen. Zij staat voor je klaar als je contact met ons opneemt en helpt jou om je wensen op het gebied van offline en online media te verwezenlijken. Ze is niet bang voor een deadline, schakelt supersnel met verschillende partijen en ze draait ook echt haar hand niet om voor online werkzaamheden.